Dostava

1. Proizvode koji su kupljeni u internetskoj trgovini biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri radna dana (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su potvrđene narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana potvrde narudžbe. Ukoliko Kupac želi dogovoriti točan termin dostave, dužan je isto pravodobno napomenuti pod rubrikom NAPOMENA, kako bi Prodavatelj bio u mogućnosti termin prenijeti dostavnoj službi. Prilikom obrade pošiljke, Kupac dobiva obavijest na e-mail o statusu njegove pošiljke.1. Proizvode koji su kupljeni u internetskoj trgovini biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri radna dana (osim otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije), pod uvjetom da su potvrđene narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana potvrde narudžbe. Ukoliko Kupac želi dogovoriti točan termin dostave, dužan je isto pravodobno napomenuti pod rubrikom NAPOMENA, kako bi Prodavatelj bio u mogućnosti termin prenijeti dostavnoj službi. Prilikom obrade pošiljke, Kupac dobiva obavijest na e-mail o statusu njegove pošiljke.

2. Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši do ulaza u stambeni ili poslovni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac već do ulaza u zgradu.

3. U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

4. Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan odmah kvantitativno i kvalitativno pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda, odnosno, u slučaju manjeg broja proizvoda u odnosu na kupljene, tražiti isporuku preostalog broja proizvoda.

5. U slučaju skrivenih nedostataka, Kupac mora odmah po uočavanju skrivenog nedostatka na robi Prodavatelju dostaviti pismenu reklamaciju, a pravo pozivanja na skrivene nedostatke ima u roku od mjesec dana od dana isporuke. U slučajevima pravovremene pismene reklamacije skrivenog nedostatka, Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od primitka pismene reklamacije, na svoj trošak, isporučiti Kupcu ispravnu količinu robe koja odgovora broju navedenom u reklamaciji.

6. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda ukoliko je plaćanje izvršeno unaprijed, cijenu dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod najkasnije u roku od 5 dana od reklamacije.

7. Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja i u ugovorenom broju primjeraka.8. Cijene dostave istaknute su na „MT-Konzalting.hr“ i u njima nije sadržan pripadajući porez na dodanu vrijednost.9. Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske.

Zaštita očiju glave i sluha

Zaštita dišnih puteva

Varilačka zaštita glave i očiju

Zaštitne rukavice

Higijena ruku

Oprema za rad na visini

Ostala oprema

Radna odjeća

Zaštitne cipele

Alati

Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi s odabirom artikala
0