Način naručivanja i plaćanja

Plaćanje

Plaćanje kupljenih proizvoda kupac može izvršiti putem virmana. Plaćanje putem virmana se vrši na na žiro-račune Prodavatelja,

Raiffeisenbank Austria d.d. IBAN: HR0424840081135022982
Zagrebačka banka d.d. IBAN: HR1323600001102721162
Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku uplate na račun Prodavatelja.

 

Način naručivanja

1. Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se Kupac registrira na za to predviđenom mjestu na „MT-Konzalting.hr“. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune podatke. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupnje. Ovi Uvjeti prodaje, kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Prodavatelja za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, potvrđivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen ugovor između Kupca i Prodavatelja, a prema uvjetima kupoprodaje navedenim u ovim Uvjetima prodaje.

2. Predmet i komercijalna svrha ugovora je kupoprodaja odabranog proizvoda i/ili pružanje određene usluge putem internet trgovine na “MT-Konzalting.hr, uz plaćanje odgovarajuće cijene tog proizvoda  ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (ugovor sklopljen na daljinu) u trenutku potvrđivanja narudžbe

3. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji i sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

4. Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „MT-Konzalting.hr“ te su uz svaki proizvod navedeni podaci o specifikaciji proizvoda i cijeni. Cijena i uvjeti dostave proizvoda navedeni su pod rubrikom “Načini dostave”.

5. Odabir željenog proizvoda i količina vrši se  spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Košarica“. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim naprijed navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

6. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno s cijenom proizvoda i cijenom dostave te cijenom koja ne sadrži PDV. Ukoliko Kupac želi nastaviti s kupnjom odabire poveznicu „Kompletiranje narudžbe“, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Kompletiranje narudžbe“ na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije i adrese dostave.

7. Po izvršenju naprijed navedenih koraka internet trgovine i odabirom „Pošalji narudžbu“ te prihvaćanju uvjeta prodaje na stranici „Kompletiranje narudžbe“, sustav automatski šalje narudžbu u sistem i potvrdu narudžbe mailom na odabrane e-mail adrese, koji sadrži broj narudžbe, popis odabranih proizvoda s cijenom te informacije o naručitelju i besplatnom broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije.

8. Klikom na „Pošalji narudžbu“, Kupac potvrđuje narudžbu čime je sklopljen ugovor između Kupca i Prodavatelja.

 

Cijena

Istaknute cijene proizvoda i usluga u internet trgovini su veleprodajne. Cijene proizvoda, usluga i cijene dostave izražene su u kunama te bez poreza na dodanu vrijednost, koji će biti obračunat prilikom dostave računa.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za internet trgovinu. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za internet kupovinu što će Kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Neovisno od prethodne točke ovih Uvjeta prodaje, sva naručena roba biti će prodana po cijenama koje su vrijedile u trenutku potvrde narudžbe.

Zaštita očiju glave i sluha

Zaštita dišnih puteva

Varilačka zaštita glave i očiju

Zaštitne rukavice

Higijena ruku

Oprema za rad na visini

Ostala oprema

Radna odjeća

Zaštitne cipele

Alati

Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi s odabirom artikala
0