MT - Konzalting

Tvrtka MT-Konzalting d.o.o. je nastala u veljači 2017. godine.

Sa samo dva zaposlena, startali smo direktnom prodajom. Iz godine u godinu proširujemo svoj tim i poslovanje te ubrzo otvaramo građevinu i organizaciju evenata.

Od prvog dana, trudimo se biti što fleksibilniji prema potrebama svakog kupca ili klijenta kako bi iskustvo prodaje, gradnje ili organizacije protekao uz obostrano zadovoljstvo.

Ponosni smo koliko smo daleko stigli, no ipak smo ostali fokusirani na daljnji razvoj i tome da budemo još bolji.

Prodaja

Uvjet za dobru veleprodaju su izvrsne cijene, širok izbor artikala te stručnost prodavača…Mi imamo SVE!

Svaki kupac zauzima posebno mjesto u našem poslovanju i može uvijek računati na cjelovitu i vrhunsku uslugu, od same ponude i narudžbe do distribucije i logistike. Prodaju i distribuciju vršimo na području cijele Hrvatske.

Iz našeg asortimana izdvajamo HTZ opremu (od zaštitne radne odjeće i obuće, rukavica, maski, do proizvoda koji štite glavu od mogućih ozljeda), ručni i elektro alat, pribor i potrošni materijal i još mnogo više.

Građevina

Za sve građevinske radove osiguravamo profesionalan pristup, rad na terenu uz naše kvalificirano i iskusno osoblje, nudimo Vam savjete te donosimo rješenja prije realizacije u skladu sa Vašim potrebama i mogućnostima.

Radimo adaptacije kuća, stanova, te manjih i većih stambenih zgrada na području cijele Hrvatske, a možemo preuzeti i vaše upite za gradnju ključ u ruke, zidarske radove, rohbau gradnju po pristupačnim cijenama.

Kontaktirajte nas sa povjerenjem te se uvjerite u kvalitetu, a mi Vam garantiramo odgovoran odnos u suradnji, brzu izvedbu i najbolje materijale. Pozovite nas.

Organizacija evenata

Imamo samo jedan cilj: osmisliti i proizvesti kreativne i nezaboravne događaje za svaku priliku. Od malih intimnih, do velikih zabava, konferencija, team buildinga, poslovnih domjenaka, vjenčanja, sajmova, manifestacija…

Nastojimo kreirati događaje kojima je cilj, ne samo impresionirati, već i stvoriti jedinstvena iskustva za naše klijente i njihove goste koja traju dugo i nakon završetka zabave. Znamo što je profesionalan pristup, puni angažman, poštivanje dogovora i rokova. I, najvažnije, znamo što je zadovoljan, sretan i dobro zabavljen klijent.

Stoga, želite li nešto na visini zadatka, zovemo Vas na suradnju. Biti će nam zadovoljstvo organizirati event o kojem će svi pričati i uvijek ga rado spominjati.

Sigurna kupnja

Plaćanje se vrši putem virmana, čime je svaka transakcija sigurna!

Kratki rokovi isporuke

Naručenu robu isporučujemo uz rok isporuke od 2 – 4 radna dana.

Sigurna dostava

Pouzdanost i kvaliteta dostave je osigurana kurirskom službom.

u

Stručno savjetovanje

Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju.

Zaštita očiju glave i sluha

Zaštita dišnih puteva

Varilačka zaštita glave i očiju

Zaštitne rukavice

Higijena ruku

Oprema za rad na visini

Ostala oprema

Radna odjeća

Zaštitne cipele

Alati

Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi s odabirom artikala
0